Autobelettering & Carwrap

Topkwaliteit Autobelettering
& Carwrap bij Graphixl Laser & Print

Tegenwoordig zetten steeds meer bedrijven hun bedrijfsauto of bus in als rijdende reclame- of promotieobject, dit kan middels carwrap of een standaard auto of busbelettering. Naast bedrijfsvoertuigen carwrappen of beletteren zien we ook steeds meer particulieren die hun auto volledig laten carwrappen, dit kan zijn d.m.v. een enkel kleurig mat/glans wrapfolie of één met een speciaal motief erop zoals carbon/legerprint.

Uiteraard kunt u ook alle technieken en mogelijkheden hierin combineren. Hierdoor is uw voertuig meteen uniek waardoor Carwrapping de laatste jaren erg populair is geworden en niet meer weg te denken uit ons leven.
Het is goedkoper dan spuiten en dus kiezen steeds meer mensen voor deze vorm, en u kunt te allen tijde de originele kleur van uw auto weer terughalen. Tevens beschermt het de originele lak van uw voertuig ook tegen lichte krassen.

Liever op eigen locatie beletteren?

Graphixl beschikt over alle nodige kennis en ervaring in het carwrappen en/of beletteren van voertuigen met de daarbij horende specialisten. Autobelettering en carwrap doen wij niet alleen in Arnhem maar krijgen ze over het hele land.
Wat ons extra uniek maakt is dat wij indien gewenst uw voertuig ook op locatie kunnen beletteren en/of carwrappen, mits u daar de ruimte voor heeft. 

Mocht het u door de weeks niet lukken om uw auto af te staan? Dan zijn wij ook in het weekend helemaal tot uw beschikking! Wij staan 100% achter ons werk en geven daarom ook 3-5 jaar garantie op alle beletteringen, afhankelijk voor welke materiaal u heeft gekozen.

Interesse in autobelettering of carwrap?

Wenst u meer informatie over autobelettering en/of carwrap? Wilt u dat uw auto voor u werkt, waar hij ook staat? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 026 785 70 61 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Want voor uw autobelettering en/of carwrap bent u bij Graphixl aan het juiste adres.

Iets anders te wrappen of beletteren?

Bij Graphixl kunt u uiteraard ook terecht voor het carwrappen of beletteren van andere voertuigen. of het nou gaat om aanhangwagens, vrachtwagen trailers of motors, u vraagt het wij maken het! Ook kunt u bij ons terecht voor het laten wrappen van meubilair of keukenwrap!

Waarom Graphixl?

•    100% Tevredenheidsgarantie
•    Montage op locatie binnen Nederland
•    Snel en efficiënt
•    Montage mogelijk buiten kantooruren en in het weekend

Wat is carwrap precies?

Carwrap is een nieuwe en slimme techniek die veel wordt toegepast om voertuigen om te toveren in een rijdende reclame- of promotieobject.
Middels carwrapping is het voor u dus mogelijk uw auto volledig naar uw wensen te laten stylen. Dit kan op meerdere manieren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw auto of bus compleet te laten bekleden met een enkel kleurig mat/glans wrapfolie, één met een speciaal motief erop zoals carbon/legerprint of een complete full color print. Uiteraard is het ook mogelijk om het allemaal uit te voeren in delen, door bv alleen de spiegels, dak, bumpers of spoilers te wrappen. Zo zijn er dus talloze manieren om uw voertuig op te pimpen.

Hoe werkt carwrappen?

Met hoogwaardige folies van Avery Dennison en 3M waar wij mee werken geeft u uw voertuig niet alleen een nieuwe look maar creëert u ook meteen een beschermlaag hiervoor. De levensduur van carwrapping bedraagt gemiddeld 3 tot 5 jaar. Houd wel rekening met het volgende. Bij personenauto’s staat de kleur altijd op het kentekenbewijs vermeld. Als je door middel van carwrappen de kleur van je auto wijzigt, moet je de nieuwe kleur doorgeven aan RDW. Bij andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur van deze voertuigen niet op het kentekenbewijs staat vermeld.
Wij maken een ontwerp geheel naar uw wens, of dit nou een fullwrap is, alleen bepaalde (onder)delen of combinaties hiervan. Het gehele proces gebeurt in eigen huis.

Print toepassen als carwrap?

Een full color wrap is een stevige vinyl sticker die geprint wordt grootformaat printers. De stickers worden door onze speciaal opgeleide monteurs zorgvuldig en met speciale technieken op het voertuig geplakt.

Mogelijkheden promotioneel Carwrap

het is uiteraard ook mogelijk uw auto of bus te gebruiken voor promotionele doeleinden wanneer u bv een tijdelijk actie heeft! In dat geval gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden wanneer de actie afgelopen is.

Offset & digitaal
drukwerk

Van visitekaart tot magazines, van standaard tot zeer luxe afwerkingen, wij verzorgen alle soorten en maten drukwerk voor zeer concurrerende prijzen en met de hoogste kwaliteit...

Grafisch ontwerp, van idee tot realisatie

De uitstraling van uw organisatie is bepalend voor uw reputatie en imago. Een professionele huisstijl is daarbij meer dan alleen een logo.
Wij helpen u graag op weg...

Print, sign &
Relatiegeschenken

Heeft u een simpele banner nodig voor een beurs of juist een unieke custom wanddecoratie op kantoor waarmee u helemaal uitblinkt? Wij verzorgen alles van A tot Z...

Product personalisatie
d.m.v. lasertechniek

Bent u op zoek naar een uniek geschenk waarmee u wilt opvallen? Of wilt u simpelweg één product personaliseren? U zegt het en wij maken het tot in de kleinste details...
Klanten waar wij trots op zijn