Over Ons

Graphixl is een full service reclamebureau van A tot Z.

Voor de vormgeving van dit bureau hebben wij de wensen van onze klanten als uitgangspunt genomen. Het resulaat is een full service reclamebureau in Arnhem dat naast het ambacht ontwerpen en produceren, sterk de nadruk legt op een zeer persoonlijke dienstverlening en een hoge servicegraad.

Wij heten u van harte welkom bij Graphixl Laser & Print: Designed for you

Het woord full service zegt het al. Bij ons kunt u terecht voor al uw bedrijfscommunicatie van A tot Z. Van een standaard visitekaart tot exclusieve magazines, logo tot brochure ontwerp, autobelettering tot carwrapping en raambelettering tot gevelbelettering. Wij bedenken het idee en voeren het uit.

En als klap op de vuurpijl kunnen wij onze diensten ook bij u op locatie uitvoeren zoals autobelettering, carwrapping, gevelbelettering of montage van uw andere producten. Of u nou in Zeeland zit of helemaal in Groningen, wij hanteren geen voorrijkosten. Is dat nou full service of niet?!

Ook als u op zoek bent naar iets unieks, bent u bij ons aan het juiste adres. D.m.v. lasertechniek of print kunnen wij de mooiste producten voor u samenstellen en produceren, of een bestaand product voor u personaliseren al vanaf 1 stuk!

Graphixl Laser & Print is een reclamebureau van beperkte omvang maar juist daardoor reageren wij snel en accuraat. Bij ons vindt u nog de persoonlijke aandacht die noodzakelijk is om een relatie op te bouwen voor de lange termijn.

Onze Diensten

Offset & digitaal
drukwerk

Van visitekaart tot magazines, van standaard tot zeer luxe afwerkingen, wij verzorgen alle soorten en maten drukwerk voor zeer concurrerende prijzen en met de hoogste kwaliteit...

Autobelettering & Carwrapping

Als belettering & carwrap specialist kunt u bij ons terecht voor het omtoveren van uw voertuig. Van ontwerp tot uitvoering geheel in eigen huis...

Grafisch ontwerp, van idee tot realisatie

De uitstraling van uw organisatie is bepalend voor uw reputatie en imago. Een professionele huisstijl is daarbij meer dan alleen een logo.
Wij helpen u graag op weg...

Product personalisatie
d.m.v. lasertechniek

Bent u op zoek naar een uniek geschenk waarmee u wilt opvallen? Of wilt u simpelweg één product personaliseren? U zegt het en wij maken het tot in de kleinste details...

Print, sign &
Relatiegeschenken

Heeft u een simpele banner nodig voor een beurs of juist een unieke custom wanddecoratie op kantoor waarmee u helemaal uitblinkt? Wij verzorgen alles van A tot Z...
Klanten waar wij trots op zijn

Wat zeggen onze klanten