Lasertechniek

Gedetailleerd lasersnijden en graveren​

Graphixl Laser & Print is uw specialist op het gebied van lasersnijden en graveren. In vrijwel elk materiaal kunnen wij afbeeldingen en teksten snijden en graveren, waarmee u een prachtig promotieproduct kunt neerzetten. Bij Graphixl is lasersnijden verheven tot een ware kunst! Laat u overtuigen van onze expertise en kijk gerust in ons online portfolio of op Instagram/Facebook waar alles up to date is. Dan kunt u in detail het resultaat zien en tevens leuke ideeën opdoen. Met behulp van lasersnijden zijn de meest  uiteenlopende graveermogelijkheden binnen handbereik.

Omdat wij geen opstart of instelkosten hanteren kunnen we uw wensen vervullen voor zeer lage tarieven.

Zo zetten we afbeeldingen, logo’s en teksten in spiegels, maken naamborden op aluminium/RVS, acrylaat of een combinatie hiervan en creëren we zelfs houten/kunststof visitekaartjes met gedetailleerde gravures die bij relaties enthousiaste reacties uitlokken.

Heeft u een evenement en wilt u een custommade award uitreiken? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij bespreken uw wensen, maken een ontwerp en voeren het in eigen beheer uit tot in de kleinste details!

Heeft u producten die gepersonaliseerd moeten worden d.m.v. lasergravering of full color print, maar heeft u geen tijd om deze af te leveren bij ons? Met onze speciale ophaal-/afleverservice halen wij uw producten op en brengen het na productie netjes weer terug zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Waar u zicht ook bevindt in het land!

Naast productpersonalisatie d.m.v. lasergravering maken wij ook grootformaat kunststof muurletters. Deze kunnen wij probleemloos snijden uit verschillende soorten en diktes plexiglas / acrylaat, zowel helder als in kleur. Muurletters / Gevelletters hebben een levenstermijn van 30+ jaar en weerbestendig waardoor het een perfecte oplossing is voor bv de gevel van uw bedrijfspand!

Wij leveren het geheel montageklaar aan zodat u zelf achteraf niet hoeft te puzzelen! Indien gewenst kunnen wij het uiteraard ook voor u op locatie monteren.

Lasersnijden en graveren in vele materialen​

Wij kunnen uw logo, foto, tekst of combinatie hiervan graveren in vrijwel alle materialen zoals hout, kurk, foam, papier, karton, glas, steen, kunststof, textiel, staal, RVS, aluminium, acrylaat, plexiglas, rubber, leer, spiegels en nog veel meer op een formaat van 160 x 100 x 35 cm. In vrijwel elk materiaal ontstaat een haarscherpe gravure die een mooi eindproduct oplevert. Lasergravering is de perfecte oplossing voor productpersonalisatie! Dit kan namelijk al vanaf één stuk. Wij zijn gevestigd in Arnhem maar leveren ook producten over onze grenzen!

Materialen waar wij uit kunnen lasersnijden zijn hout, kurk, karton, papier, foam, kunststof, textiel, acrylaat, plexiglas, rubber en leer. De mogelijkheden van lasersnijden zijn eindeloos, heeft u een eigen idee? neem dan snel contact met ons op!

Offset & digitaal
drukwerk

Van visitekaart tot magazines, van standaard tot zeer luxe afwerkingen, wij verzorgen alle soorten en maten drukwerk voor zeer concurrerende prijzen en met de hoogste kwaliteit...

Autobelettering & Carwrapping

Als belettering & carwrap specialist kunt u bij ons terecht voor het omtoveren van uw voertuig. Van ontwerp tot uitvoering geheel in eigen huis...

Grafisch ontwerp, van idee tot realisatie

De uitstraling van uw organisatie is bepalend voor uw reputatie en imago. Een professionele huisstijl is daarbij meer dan alleen een logo. Wij helpen u graag op weg...

Print, sign &
Relatiegeschenken

Heeft u een simpele banner nodig voor een beurs of juist een unieke custom wanddecoratie op kantoor waarmee u helemaal uitblinkt? Wij verzorgen alles van A tot Z...
Klanten waar wij trots op zijn